Обществени консултации

Проект на Постановление за откриване на Институт за изследване и развитие на лидерството в информационна среда в структурата на Университета по библиотекознание и информационни технологии

С проекта на Постановление се предлага откриване на Институт за изследване и развитие на лидерството в информационна среда в структурата на Университета по библиотекознание и информационни технологии - София.

Институтът за изследване и развитие на лидерството в информационна среда ще функционира като изследователско, консултантско и методическо звено. В него ще се провежда научноизследователска дейност в областта на управлението и лидерството в различните сектори на обществения живот, ще се разработват проекти, концепции и програми в областта на лидерството.

Откриването на новото основно звено в структурата на Университета по библиотекознание и информационни технологии е  по предложение на Академичния съвет на висшето училище.


Дата на откриване: 18.3.2014 г.
Целева група: Всички заинтересовани
Сфера на действие: Образование
Дата на приключване: 1.4.2014 г.
Коментари
Коментари
Добави коментар
 
18 март 2014 г. 22:50:11 ч.
Владимир

Институт за изследване и развитие на лидерството в информационна среда

От самото заглавие разбирам, че парата в още по голям облак става... писна ми да слушам глупости измислени и завоалирани с неясни думи и зад непрозрачни действия с една единствена цел гепене, ама голямо гепене на пари ...аман .... бивши соц. преподаватели ще правят пазарни концепции ...аман от глупости ... как ви търпи тоя народ още не съм наясно ... явно е много тъп човек българина ...