Обществени консултации

ПМС за изменение и допълнение на Тарифа № 4 за таксите, които се събират в системата на Министерството на вътрешните работи по Закона за държавните такси

С предлаганите изменения и допълнения се цели допълване и прецизиране на отделни разпоредби от Тарифа № 4. Предложено е систематизиране и групиране на норми, свързани с таксите за издаване на български лични документи в съответствие със Закона за българските лични документи.


Дата на откриване: 13.3.2012 г.
Целева група: Всички заинтересовани
Сфера на действие: Правосъдие и вътрешни работи
Дата на приключване: 26.3.2012 г.
Коментари
Коментари
Добави коментар
 
17 март 2012 г. 13:53:52 ч.
Vlado602

Проект за изменение Тарифа4 на МС и Доклад на министър Цветанов

Уважаеми дами и господа, През последните тридесет години се занимавам професионално с дейност в областта на пожарната безопасност. Възмутен съм от фрапиращата несправедливост, която се осъществява към моята професия. Дипломата, която притежавам е осъщата като на Председателя на МС. Сега с тази наредба на г-н Цветанов, тя не се признава и аз трябва да бъда обучаван от децата, които съм обучавал и изпитвал за да правя пожарогасители и/или други системи. На всичкото отгоре трябва да искам разрешение от тях /ДНСПБС/ за да упражнявам професията си и за това да платя за един лист хартия 1340 лв. "Спрете тази административна лудост" Никъде в Европа и света няма такава практика. Ще стане голям публичен скандал. За повече информация и съдействие тел. 0898 734 543 инж. Вл. Георгиев- изп. директор на НБА"ПАБ", Моля да докладвате на г-н Борисов за спешен прием.