Обществени консултации

Консултация за последваща оценка на въздействието на ЗОВСРБ, обн. ДВ, бр. 38 от 2020 г.

Открива се обществена консултация за 14 дни, чрез попълването на формуляр с въпроси като етап от подготовката на последваща оценка на въздействието на Закона за отбраната и въоръжените сили на Република България, в частта на измененията и допълненията, обнародвани в ДВ, бр. 38 от 2020 г. Основната цел е да се оценят последствията и ефектът от приемането и прилагането на посочените изменения и допълнения в закона, включително до каква степен е постигнат планираният ефект върху заинтересованите страни.

Формулярът с въпроси може да се попълни ето тук.


Дата на откриване: 4.11.2022 г.
Целева група: Всички заинтересовани
Сфера на действие: Външна политика, сигурност и отбрана
Дата на приключване: 17.11.2022 г.
Коментари
Коментари
Добави коментар
 
16 ноември 2022 г. 20:49:43 ч.
oficer

катастрофални последици

Даде се възможност на най-гнусната част от офицерството да се окопае във  високите управленски нива. Тази част, която не се ограмоти реално а с кански мъки заобиколи реален прием във военна академия, завършване на ПУЦ ове, през завършване на платена форма на магистърки програми в направление Национална сигурност на ВА. Тази част, която пропълзя там на колене и лакти. Тази сган научена на шикалкавене и рушветчиство, налага този модел на кариерно израстване, чрез заобикалянето си със неграмотни, послушни и безхарактерни мекотели. За тази Сган от мекотели, обладани от ниски страсти, само едно ВЪН от Въоръжените сили. Никакакво  удължаване на пределната възраст, ВЪН. Стигат им 7 години на пенсия и заплата. Натрупаха си и по 300 дни отпуск, не могат името си на компютър да напишат, полковници станаха и то на структури на пряко подчинение чак, че и директори на дирекции. Вън от системата на ''лошия човешки материал''.

Хора опомнете се скъсайте нишката, която ги държи.

Знаем, че целта Ви е поредното безумие, чрез вдигане на пределната възраст за всички. Ако това е необходимо ВЪВЕДЕТЕ удължаване влизащо в сила от 01.01. 2025 година и то само за неупражнили право на пенсия.